First Mover Group (Relokators morselskap) har i dag signert en avtale om å kjøpe 100% av aksjene i Resultat Projektledning Sverige AB (Resultat), et svensk leietakerrådgivnings- og prosjektledelsesselskap med kontorer i Gøteborg, Stockholm og Malmö.

– Med dette oppkjøpet fortsetter vi å styrke vår posisjon i Sverige, det største markedet i Norden. Resultat er en ledende spiller i leietakerrådgivningsmarkedet i Gøteborg som leverer verdiøkende tjenester og støtte til virksomheter som skal flytte. Oppkjøpet vil gi synergier og styrke First Mover Groups posisjon som en komplett tjenesteleverandør, sier Eirik Arnø, CEO i First Mover Group.

– Vi ser frem til å bli en del av First Mover Group. Vi deler de samme verdiene og brenner for å levere premium tjenester til våre kunder. Jeg er derfor trygg på at vi sammen skal kunne skape ytterligere kundeverdi, sier Christer Johanson, CEO i Resultat.

– Vi er svært fornøyde med å styrke gruppen med komplementær kompetanse og gleder oss over å kunne ønske nye talenter velkommen til FMG familien. Sammen skal vi fortsette den lønnsomme veksten og skape verdi for kundene, de ansatte og aksjonærene, konkluderer Eirik Arnø.

 

For ytterligere informasjon:

Eirik Arnø, CEO; +47 958 40 210

Tore Martinsen, Styreleder FMGH; +47 970 36 218